+ 45 51 50 10 12

EYELASH EXTENSIONS

EYELASH EXTENSIONS

Ønsker du flotte, lange og mørke vipper, hvor du slipper for mascara?

Eyelash Extensions fra BLINK påsættes dine egne naturlige vipper og kan, med regelmæssig opfyldning og tjek, holde på ubestemt tid – altså kan dette benyttes som en permanent løsning. Det er dog også muligt at fjerne vipperne igen, så ønsker du kun vipper for en periode er dette også en mulighed

Jeg er uddannet hos Danmarks bedste klinik inden for Eyelash Extensions; Lash Bar Copenhagen. Det er derfor vipper af højeste kvalitet, du får påsat hos mig. Med uddannelsen fra Lash Bar Copenhagen er du sikker på, at jeg har en god og bred viden omkring Eyelash Extensions. Jeg er uddannet Blink Lash Extensionist med diplom og eksamen. Du kan læse mere om Lash Bar Copenhagen på www.lashbar.dk.

De mest almindeligt brugte vipper er Faux Mink vipper. Faux Mink er lavet af nylon, der giver et flot mascaralook. Vipperne fåes i forskellige længder, faconer og tykkelser og sammen finder vi ud af hvad, der vil passe bedst til dig og dine egne vipper. For eksempel findes der en bestemt type vipper til meget lige og nedadgående vipper (som fx ved asiatiske øjne). Der kan altså påsættes flotte Eyelash Extensions på de fleste typer af vipper.

Har du få vipper, huller i dine vipper eller ønsker du bare mere volume, kan du få en Volume 2D-5D påsætning. Ved en volume påsætning sættes 2-5 kunstige vippehår pr. naturlige vippe. De kunstige hår brugt til volume er ekstremt fine, hvilket betyder at 5 volumevipper svarer til vægten af én almindelig Faux Mink-vippe. Det betyder at dine naturvipper ikke overbelastes trods den ekstra fylde. Holdbarheden kan være optimeret en smule ved volumevipper, da vipperne typisk stadig vil falde af enkeltvis, og limen omkredser naturvippen mere ved volumevipper end ved single lash extensions.

Ønskes et mere eksklusivt look kan der påsættes ægte minkhår. Ægte mink er en yderst eksklusiv behandling, hvor der påsættes 100% ægte håndplukket minkhår. Ægte mink holder bedre end Faux Mink, da vipperne er blødere og derved mere fleksible. Ægte mink giver et flot naturligt resultat, der ligner man naturligt har lange, tykke vipper. Ved ægte mink anbefales det, at købe en vippebukker med varme til at vedligeholde vippens curve (buk).

Det er også muligt at få lavet fest-vipper, hvor der påsættes farvede, glimmer eller rhinsten vippehår ind i mellem de sorte hår. Et super flot look til den mere vovet person, eller til de mange julefrokoster og nytårsaften. Glimmeren på vipperne aftager efter cirka 1 uges tid.

Inden behandlingen

Det er vigtigt at du ankommer hos mig uden øjen-makeup. Jeg vil afrense øjen-regionen for eventuelle makeup-rester, men da de fleste mascara indeholder olie, kan det være medvirkende til, at holdbarheden på de kunstige vippe nedsættes.

Behandlingen med single lashes

En behandling tager typisk 2 timer. Du ligger på ryggen på en briks med lukkede øjne hele behandlingen igennem. De nederste vipper holdes tilbage med en fugtgivende øjenmaske, mens du ligger med lukkede øjne. Metoden er single lashes, hvor de kunstige vippe hår sættes på enkeltvis på hver deres naturlige vippehår. Jeg udvælger de bedste vipper, hvorpå de kunstige vipper skal påsættes. Limen, der benyttes, er den mest holdbare og fleksible lim på markedet, og har en holdbarhed på op til 8 uger. Har du sarte øjne, da oplys om dette inden behandlingen. Har du tendens til allergi, så kan vi lave en allergitest 48 timer før behandlingen – testen udføres gratis.Dog kommer man ikke i nærheden af huden med limen, så det er utroligt sjældent, at folk oplever en allergisk reaktion.
Det er vigtigt du gør opmærksom på, hvis du har tendens til allergi, og derfor er i tvivl om du kan tåle limen. Bruger du kontaktlinser skal du komme uden kontaktlinser i, og medbringe et par briller, da øjnene vil blive irriteret af, at være lukket i 2 timer med kontaktlinser i.

Opfyldning af vipper og pleje

For at holde vipperne flotte anbefales det, at de fyldes op efter 2-4 uger, da du selvfølgelig løbende vil tabe nogle af vipperne, når dine naturlige vipper udskiftes. Nogle vil dog tabe vipper hurtigere end andre, hvilket kan betyde at nogle skal have opfyldning allerede efter 2 uger, hvor andre kan gå 4-5 uger. Derudover kan der købes en Coating Sealant hos mig, der er med til, at beskytte limen mod daglig brug af vand, make-up, creme osv.. Sealeren er med til, at give vipperne ekstra god holdbarhed. Sealeren kan købes i en klar og i en sort til dem, der ønsker lidt ekstra. Derudover anbefaler jeg, at man bruger vippeserum (Neulash eller M2) til at bibeholde de naturlige vippers sundhed. En vippeserum giver fugt til vipperne og sørger for, at ens naturvipper bliver længere, tykkere og du får flere af dem – dette betyder også, at der kan påsættes flere, længere og fyldigere kunstige vipper.

Aftagning af vipper

Ønskes vipperne aftaget kan dette gøres hos mig med en speciel opløsningsgel for at undgå skade på dine egne vipper. Det er yderst vigtigt, at vipperne ikke rykkes af, da dette vil medføre tab af dine egne naturlige vipper.

VIGTIGT

De første 4 timer efter påsætning af Eyelash Extensions må vipperne ikke udsættes for vand, damp, træning eller sauna. Dette skyldes at limen tager tid om at gennemhærde, så holdbarheden er i top. Jeg fraråder at du benytter olieholdige produkter som make-up-fjerner og make-up på vipperne og i området af vipperne, da dette kan opløse limen og nedsætte holdbarheden på vipperne. Benyt derfor ikke mascara på de kunstige vipper medmindre det er en speciel mascara lavet til Eyelash Extensions. Til sidst er det også vigtigt, at du ikke benytter vippebukker på dine Eyelash Extensions, da dette kan medføre tab af vipper – både kunstige og naturlige.

Se vores behandlinger her >

Book tid