+ 45 51 50 10 12

VINYLUX FRA CND

VINYLUX FRA CND

CND Vinylux lakken med 7 dages holdbarhed

Hvad siger du til, en neglelak der tørrer på kun 8,5 minut og holder sig pæn i 7 dage – uden den får ridser eller skaller af ..? Med den nye CND Vinylux er drømmen om den perfekte neglelak blevet til virkelighed og det allerbedste er at du gøre det selv!

I min salon, har jeg et stort udvalg af de nyeste og meget populærer CND Vinylux farver. Mine kunder anvender Vinylux som et alternativ til Shellac, når de ikke lige har mulighed for at komme forbi og forkæle sig selv i salonen. Det er et super produkt til den “travle kvinde” der lige har brug for at shine til en en speciel lejlighed og skal se godt ud NU.

CND har gjort det igen! Vinylux fra CND er en helt ny form for neglelak, der gør op med den gammeldags måde at producere neglelak på, hvor tørretid, nem pålægning og holdbarhed er de største fordele.

Vinylux nyder godt af CNDs store ekspertise og bestseller successen Shellac. Shellac er et produkt der lægges på af en professionel negletekniker, mens Vinylux er en neglelak, du selv kan lægge.

Jeg vil gerne invitere dig til en forfriskning i min salon og inspirere dig med de mange flotte Vinylux farver, som du selv kan anvende i din hverdag – uanset lejligheden.

 

Fordele ved Vinylux

• De holder i 7 dage uden ridser og afskalning med Vinylux Top Coat
• Der skal ikke lægges underlak (base coat), hvilket er indbygget i Vinylux lakken
• Tørretid er 8,5 minut  i modsætning til minimum 20 minutters tørretid ved almindelig neglelak
• ProLight teknologi i Vinylux Top Coat, bevarer “high shine” i 7 dage og bliver ikke mat.
• Lanceres lige nu i 62 moderigtige farver
• Fjernes let og hurtigt med almindelig acetonebaseret neglelaksfjerner
• Indeholder ikke formaldehyd, formaldehyd resin, toluen og dibutyl phthalater

84 af Vinylux farverne er de samme som findes i Shellac serien, hvilket betyder at du selv kan selv lige kan lave en hurtig touch-up af din Shellac.

Se vores behandlinger her >

Book tid